Bedrijfskrediet 50000 euro lenen

Bedrijfskrediet 50000 euro

Zoekt u naar een bedrijfskrediet 50000 euro? Zoek dan niet verder en lees hier verder over de voorwaarden.

Bedrijfskrediet 50000 euro voor verschillende doeleinden

Er zijn tal van redenen te bedenken waarvoor u 50000 euro in kunt steken. Voor investeringen in een nieuw pand? Of heeft een nieuw bedrijfswagen nodig?

Het komt erop neer dat de meest voorkomende reden om een bedrijfskrediet 50000 euro aan te vragen is een investering. Hierbij valt ook nog te denken aan een uitbreiding van voorraad, het werven en betalen van nieuw personeel, de aanschaf van een nieuw computersysteem of de ontwikkeling van een (innoverend) product.

Overnames
Ook zijn er bedrijven die het bedrijfskrediet 50000 euro kunnen gebruiken voor het overnemen van een ander bedrijf. Een starter kan met dit geld wellicht ook een bedrijf overnemen. Een positieve bijkomstigheid is het al bestaande klanten-en leveranciersnetwerk. Een gevestigde ondernemer kan zijn concurrent wellicht een mooie aanbieding voorleggen. Groot denken is het motto.

Liquiditeitsgat opvullen
Een bedrijfskrediet 50000 euro kan ook van pas komen bij een gat in de liquiditeit. Dit kan het geval zijn als u nog veel geld behoort te ontvangen maar u heeft ook een rekening bij een ander bedrijf openstaan. U krijgt niet in elk geval tijd om te wachten op uw nog te ontvangen geld soms heeft u dringend geld nodig om uw schuldeiser(s) te compenseren.

Kortom, een zakelijk lening van 50000 euro kan gebruikt worden voor diverse doeleinden; een investering, een overname of het vullen van een liquiditeitsgat is niet ongebruikelijk.

Voordelen aanvraag bedrijfskrediet 50000 euro op internet

Wist u dat u als zelfstandig ondernemer ook via internet geld kunt lenen? Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

– Er is geen planning van afspraken benodigd, face-to-face contact is geen vereiste, daardoor is het afsluiten van een overeenkomst veel sneller.
– U kunt in het gemak van uw eigen woning een lening afsluiten, dit brengt een bepaalde overzichtelijkheid met zich mee, uw partner kan ook eventueel rustig meekijken.
– Ook zorgt het digitaal afsluiten voor een vermindering van kosten waardoor de leningen scherp geprijsd zijn.

Voorwaarde voor het bedrijfskrediet 50000 euro is dat u een vast maandelijks inkomen ontvangt.

Bedrijfskrediet 50000 euro via internet

Met een jaarlijks inkomen van rond de 20000 euro (na aftrek van vaste lasten), zult u waarschijnlijk probleemloos aan een lening kunnen komen. Dit salaris is niet ongebruikelijk voor een ondernemer. Als u past bij deze profielschets kunt ongeveer 50.000 euro lenen bij een online kredietverstrekker. Het percentage van de rente ligt dan rond de 5,5%

Uw termijnbedrag per maand wordt dan rond de 170 euro. Met deze lening heeft u dus zeer beperkte maandlasten en beschikt u direct na afsluiten van de lening over het bedrag.

Bij uw kredietaanvraag wordt een controle uitgevoerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Er zal ook gekeken worden naar uw status, als u negatief geregistreerd staat betekent dit dat u al leningen hebt lopen en schulden heeft.

Risico’s aan een bedrijfskrediet 50000 euro op internet?

Belangrijk om in ogenschouw te nemen is dat indien u de lening afsluit bij een online aanbieder die onder toezicht staat van de AFM, de Autoriteit Financiële Markten, dan loopt u weinig risico. Het is niet aan te raden om geld te lenen bij particulieren die u gouden bergen beloven.