Bedrijfskrediet 10000 euro met BKR

Bedrijfskrediet 10000 euro met BKR

Bent u een ondernemer met een BKR registratie en zoekt u bedrijfskrediet? Nog steeds kunt u bedrijfskrediet krijgen met BKR in 2012 met de volgende tips.

Ondernemers die een bedrijf willen beginnen en die op hun eigen naam negatief geregistreerd staan bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel hebben moeite om aan bedrijfskrediet te komen. Aan bedrijfskrediet zonder jaarcijfers komen lijkt niet eenvoudig, maar is zeer zeker niet onmogelijk. Desondanks zijn er wel realistische oplossingen om aan financiering te komen voor zakelijke doeleinden.

Bedrijfskrediet 10000 euro met BKR

De overheid biedt, in samenwerking met het UWV, starterskrediet aan speciaal voor diegenen die een WW-uitkering ontvangen en een bedrijf willen opstarten. Hiermee biedt de overheid een helpende hand aan omdat men in de gaten heeft dat het niet bevorderlijk is voor de economie als door de recessie alsmaar meer mensen hun baan verliezen. Deze mensen komen vaak moeilijk weer aan het werk, en dan met name de oudere werknemers.

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekering (beter bekend als het UWV) en de overheid bundelen daarom hun krachten om menig ondernemer aan krediet te helpen. Het maximale bedrag aan starterskrediet ligt rond de 30.000 euro. Het UWV zal u dit bedrag je maandelijks lenen over een periode van maximaal 2 jaar. Ook voorziet het UWV een ieder in een coach. Deze coach heeft verstand van zaken en zal het een en ander adviseren. Als achteraf naar voren komt dat uw ondernemerschap geen succes blijkt te zijn dan hoeft u deze lening niet terug te betalen. Als u dus op zoek bent naar bedrijfskrediet 10000 euro met BKR dan kunt u bij het UWV een aanvraag doen.

Bedrijfskrediet 10000 euro met BKR via Stichting Microkrediet Nederland

De stichting Microkrediet Nederland, ook bekend onder haar handelsnaam Qredits, is een organisatie die u kan voorzien van microkrediet (tot wel 50000 euro). De overheid is zelfs van plan om dit kredietplafond te verhogen naar 150000 euro. De stichting is een samenwerking tussen meerdere banken en overheidsinstellingen die niet uitsluitend verstrekt aan personen zonder negatieve registratie bij het BKR.

Investeerders die bedrijfskrediet 10000 euro met BKR leveren

Ondernemers die een bedrijf hebben (of van plan zijn om er een te starten) en die een vernieuwing op technologisch gebied willen ontwikkelen zijn vaak zeer interessant voor investeerders. Zij zien dit als een ruwe diamant. Een investeerder zal echter niet alleen een een lening willen verstrekken, maar ook wellicht een deel van het aandelenpercentage willen hebben. Een investeerder doet geen BKR check bij de ondernemer, omdat hij daar geen toegang tot heeft. Wel zal een investeerder een controle uitvoeren bij de Kamer van Koophandel en vaak referenties controleren.

Online bedrijfskrediet 10000 euro met BKR lenen

Zonder BKR check een lening afsluiten is tegenwoordig via internet mogelijk, ook voor bedrijfskrediet 10000 euro met BKR is het een optie om het online aan te vragen. In de meeste gevallen is het echter wel een vereiste dat u een vast inkomen heeft. Ook voor parttimers blijft dit een goede mogelijkheid. Meerdere verstrekkers adverteren met binnen 10 minuten krediet op uw rekening en soortgelijke teksten.

Fulltimers zonder arbeidscontract hebben ook een mogelijkheid om een lening online af te sluiten. Het maximumbedrag is dan meestal rond de 750 euro. Deze sites werken met een voorschot op privé vorderingen. Voor een bedrijfskrediet 10000 euro met BKR zult u echter verder moet zoeken.

Conclusie

Ondernemers die privé een BKR vermelding hebben kunnen ook aan geld komen. De overheid biedt een aantal opties zoals het microkrediet en het starterskrediet. Een andere optie is (particuliere) investeerders. Mocht de nood zeer hoog zijn en gaat het om een klein bedrag, dan kunt u op het internet een voorschot op een privé vordering aanvragen.