Bedrijfskrediet 10000 euro

Bedrijfskrediet 10000 euro

Crisis of niet, bedrijfskrediet is volop beschikbaar! Ook bedrijfskrediet 10000 euro voor groei of uitbreiding. Lees verder over de voorwaarden

Bedrijfskrediet 10000 euro is normaliter een van de populairste bedrijfsleningen. Maakt niet uit of het nou om starters of gevestigde ondernemers gaat, bij beide groepen valt dit geldbedrag in de smaak. Dit is niet opmerkelijk het bedrag dat valt tussen het maximale dat men meestal rood kan staan bij een standaard rekening-courantkrediet en een grotere lening (bijv. hypotheek). Meestal kan men standaard 1000 euro in het rood staan of optioneel tot zelfs 2500 euro. 10000 euro is meestal ook te veel om te kunnen regelen uit een familie- of kennissenkring. Het bedrijfskrediet 10000 euro is dan ook meestal bij banken op te halen, maar dat is niet de enige oplossing.

Opties bedrijfskrediet 10000 euro

Eigenlijk kunt u twee richtingen op gaan: Of u kiest voor het doorlopende (ook wel zakelijk krediet genoemd) of voor het persoonlijke krediet.

Doorlopend krediet
Bij het doorlopend krediet wordt het bedrag, in dit geval het bedrijfskrediet 10000 euro, het gehele geleende bedrag direct op uw rekening geplaatst. De daaropvolgende maand moet u meteen starten met de aflossing van de lening en de rentekosten betalen die ermee gepaard gaan.

Persoonlijk krediet
Een andere optie om 10000 euro te kunnen lenen is via het afsluiten van een doorlopend krediet. Deze kredietvorm sluit u, zoals de naam al zegt, persoonlijk af. Deze vorm is alleen toegankelijk voor diegenen die niet van plan zijn om gelijk het gehele bedrag te gebruiken. Bij een doorlopend krediet staat de 10000 euro voor u klaar en fase van aflossing gaat in als het geld eenmaal is opgenomen. Een persoonlijke lening is aan te raden wanneer u nog niet precies weet hoe hoog uw kosten zullen uitvallen.

Zijn de kosten namelijk lager dan 10000 euro dan hoeft u ook alleen dat bedrag plus de rente af te lossen. Bij het afsluiten van een persoonlijk krediet hoeft u niet te verantwoorden waar u het geld voor gaat gebruiken, u kunt dit dus prima voor uw eigen bedrijf aanwenden.

Crowdfunding

Tegenwoordig zijn er ook vele zogeheten crowdfundingplatform te vinden, dit zijn platforms waar u een oproep kunt plaatsen voor investeerders (dit kunnen gewoon individuen zijn die op zoek zijn naar een investeringsmogelijkheid).

Crowdfunding gaat als volgt: of u benadert zelf bepaalde investeerders of u kunt een oproep plaatsen zodat investeerders u juist benaderen. De overeenkomst tekenen vindt ook geheel digitaal plaats. Een advies om op te volgen is spreken met meerdere partijen, hierdoor kunt u de voordelen en nadelen van elke partij rustig op een rijtje zetten. De ene partij is namelijk de ander niet en over de voorwaarden kan onderhandeld worden.

Screening

Voordat u een zakelijke lening van 10000 euro kunt afsluiten zult u eerst langs de screening moeten komen. Dit wordt door de kredietverstrekker gedaan. Er wordt gekeken of u capabel bent om de eerstvolgende maand na ontvangst van het bedrag te beginnen met aflossen. Hiermee wordt u beschermd tegen het afsluiten van een lening die u niet kunt afbetalen, dit is verplicht conform de nieuwe strengere regels.

De conclusie is dus dat zowel een priv├ękrediet als zakelijk krediet kunt aanvragen om in te zetten voor uw zakelijke doeleinden.