5000 euro bedrijfskrediet

5000 euro bedrijfskrediet

Voordelig 5000 euro bedrijfskrediet lenen zonder afsluitkosten of advieskosten? Dit is zeker mogelijk. Een bedrijfslening van 5000 euro kunt u snel en foutloos afsluiten.

Bent u een starter en u heeft het krediet hard nodig om de puntjes op de i te zetten? Dan is 5000 euro bedrijfskrediet waarschijnlijk het juiste bedrag voor u. Als u een gevestigde ondernemer bent die op zoek is naar 5000 euro bedrijfskrediet voor een bepaald project of iets specifiek voor de groei van uw of noem het maar op, 5000 euro is een mooi bedrag met een relatief laag interestpercentage. Er zijn niet vele ondernemingen die moeite hebben met de terugbetaling, het risico is daardoor relatief laag dus het bijbehorende rentepercentage ook! Niet alleen het rentepercentage is een groot voordeel. Hier zetten we een aantal voordelen uiteen.

5000 euro bedrijfskrediet via internet aanvragen biedt vele voordelen

De voordelen van een online lening:
– Geen persoonlijk contact nodig
Dit houdt dus in dat er geen gedoe is met afspraken plannen in overvolle agenda’s. Nee, dit blijft u allemaal bespaard, als ondernemer zult u de volgende vergelijking vast begrijpen. Tijd=geld, dus verspil het niet! U kunt gewoon met al de overzichtelijkheid en gemak, dat thuis surfen met zich meebrengt een lening afsluiten. Geen face-to-face contact nodig!

– Binnen een etmaal antwoord
Ook is het grote voordeel van het internet. U vult uw gewenste bedrag in, uw contactgegevens, de gegevens van uw bedrijf. En dit is alles in principe. De kredietverstrekker zal via uw emailadres of telefoonnummer direct contact met u zoeken.

– Van te voren weet u precies wat u verwachten kan en wat de kosten zijn
Omdat u het zelf allemaal kan overzien en zelf de lening afsluit, zonder gehijg van een haastige adviseur in uw nek, kunt u op al uw gemak de kleine lettertjes lezen.

5000 euro bedrijfskrediet via 2 manieren

Het lenen van 5000 euro bedrijfskrediet kent 2 populaire manieren, te weten het doorlopende krediet en de persoonlijke lening. U betaalt momenteel rond de 5% rente op jaarbasis, de looptijd is gemiddeld elf 11 jaar. De afsluitkosten zijn, zoals eerder vermeld, 0,0 euro! Hetzelfde geldt voor de advieskosten, die zijn ook nihil, immers heeft u geen adviseur geraadpleegd. Per maand betaalt u ongeveer 20 euro kwijt aan aflossing en rente.

Een doorlopend krediet van 5000 betekent echter dat u verplicht bent het gehele bedrag op te nemen. Het is best mogelijk dat de kosten achteraf namelijk lager zijn dan verwacht. U betaalt alleen rente te betalen over het daadwerkelijk geleende bedrag.

Voor de persoonlijke lening gelden de volgende cijfers. De rente is ongeveer hetzelfde als bij een doorlopend krediet, namelijk 5.5% rente per jaar dus. De looptijd is ongeveer 10 jaar. Afsluit- en advieskosten bestaan niet, omdat u ook hier geen enkele expert aan te pas komt.

Afweging 5000 euro bedrijfskrediet

Het voordeel van een persoonlijke lening ten opzichte van een doorlopend krediet is dat u het bedrag direct op uw rekening gestort krijgt, het terugbetalen van de rente begint meteen de daaropvolgende maand, gezien na de ontvangst van het krediet. Voordat u echter in aanmerking kan komen zal er een uitgebreide controle plaatsgevonden hebben door de kredietverstrekker. De aflossing dient dan geen probleem te zijn. Aan u is de keuze dus gaat u voor het persoonlijke of het doorlopende krediet?