Bedrijfskrediet 500000 euro

500.000 euro lenen? U heeft de keuze uit twee soorten kredieten, een privé krediet en het doorlopend krediet.
We zitten midden in een economische crisis, misschien is dit voor u het moment om een bedrijfsovername te doen of zelf een organisatie te starten. Om dergelijke veranderingen te kunnen financieren moet je een lening aangaan bij een kredietverstrekker. En dit kan makkelijker dan waarschijnlijk had gedacht, want ook in deze tijden is het geen probleem om 500.000 euro te lenen.
Alle kredietverstrekkers doen ondanks de crisis hard hun best om nieuwe mensen te vinden die een krediet bij hen willen afsluiten, hierdoor is er een grote kans voor iedereen die geld wilt lenen. Daarbij zijn bedragen tot 500.000 vaak gemakkelijk af te sluiten, bij bedragen daarboven kan het lastiger worden.

500.000 euro lenen met onroerend goed

500.000 euro lenen is mogelijk indien u onroerend goed als onderpand kan dienen en u een maandelijks inkomen die in een bepaalde klasse valt, waarmee het geleende bedrag van 500.000 euro terugbetaald kan worden. Het onroerend goed als onderpand geeft de kredietverstrekker de zekerheid van terugbetaling. Mocht je met je inkomen uiteindelijk, om wat voor reden dan ook, het geleende bedrag toch niet terug kunnen betalen dan heeft de kredietvertrekker recht op inbeslagname van uw onroerend goed.
Gezinnen met een inkomen van 4.000 euro per maand zonder schulden kunnen zonder enig probleem een krediet van 500.000 euro afsluiten. Het bedrag dat je kunt lenen bij een kredietverstrekker is dus wel afhankelijk van je inkomen. Op diverse sites op internet kun je een test doen waaruit blijkt wat voor bedrag jij kan lenen. Dit bedrag kan ook nog verschillen per kredietverstrekker, het is dus verstandig om de tests te doen en diverse kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken voordat u ergens een krediet afsluit.

500.000 euro lenen met privé krediet

Naast het vergelijken van de diverse kredietverleners is er een keuze die je moet maken tussen de diverse kredieten die u aan kunt gaan. Twee vormen van kredieten kunnen worden overwogen, namelijk privé krediet en doorlopend krediet.
Bij een privé krediet wordt het bedrag, in dit geval 500.000 euro, in zijn geheel direct op je rekening gestort. De eerstvolgende maand dien je direct te beginnen met het aflossen van het bedrag en de daarbij behorende rente. Voordat u een privé krediet van 50.000 euro aangaat is door de kredietverstrekker nagegaan of je instaat bent om de eerst volgende maand na ontvangst van het bedrag te beginnen met aflossen. Deze zekerheid heeft u dus.

500.000 euro lenen met doorlopend krediet

Een andere krediet waarbij u 500.000 kunt lenen is in de vorm van een doorlopend krediet. Deze vorm van lenen is alleen mogelijk wanneer je niet direct het gehele bedrag nodig hebt. Bij een doorlopend krediet staat de 500.000 euro voor je klaar, en begin je pas met aflossen zodra het geld is opgenomen. Deze manier van lenen is aan te raden wanneer u nog niet precies weet hoe hoog je kosten zullen uitvallen. Zijn de kosten namelijk lager dan 500.000 euro dan hoeft u ook alleen dat bedrag plus de rente af te lossen.